Δημήτρης Πατρίκιος / Dimitris Patrikios aka Patrik

Ασχολήθηκε με την ποδηλασία αγωνιστικά σε νεαρή ηλικία (’96-’05). Ως ενήλικος, άφησε τον αθλητισμό πίσω, μαζί με κάθε καλή διατροφική πρακτική και ξεκίνησε το κάπνισμα. Δεν σταμάτησε όμως ποτέ να αγαπάει το ποδήλατο και το 2018, έχοντας αποχωριστεί ανεπιστρεπτί το τσιγάρο μετά από δώδεκα χρόνια αρρωστημένης σχέσης, έδεσε ξανά τα αθλητικά του παπούτσια. Πιο οργανωτικός και από γραμματέα της KGB, τρελαίνεται να σχεδιάζει budget, να χαράζει διαδρομές και να αντιμετωπίζει προκλήσεις.


Γκαζώνης Πέτρος / Petros Gkazonis

Ερωτευμένος με το άθλημα από την πρώτη ματιά. Μπήκε στο άθλημα της ποδηλασίας στα 15 του και έκτοτε δεν βγήκε ποτέ. Αγωνίστηκε με τα χρώματα της εθνικής ομάδας, και διακρίθηκε σε αθλήματα δρόμου, πίστας και ορεινής ποδηλασίας, ενώ από το 2011 καλύπτει το άθλημα και δημοσιογραφικά. Αγαπημένο του φαγητό είναι αυτό που ακολουθεί ένα πολύωρο ride!


Νάσος Τριανταφύλλου / Nassos Triantafyllou

Φωτογραφίζει ερασιτεχνικά από το 2009 και πιο οργανωμένα από το 2012. Ξεκίνησε από την ποδηλασία (δρόμο-χώμα-πίστα), και μέχρι σήμερα έχει φωτογραφήσει περισσότερους από 350 αγώνες σε όλη την Ελλάδα, μάλλον τους περισσότερους από κάθε άλλο φωτογράφο του αθλήματος. Το 2017 φωτογράφησε για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας και έκτοτε έχει ταξιδέψει σε τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα καθώς και σε άλλους αγώνες εκτός συνόρων.

Το βίντεο είναι το νέο του πάθος και βλέπει το The Riding Project σαν μια ευκαιρία να δοκιμάσει καινούργια πράγματα με μια εξίσου παθιασμένη παρέα!


Κωνσταντίνος Ευαγγελίου / Konstantinos Evaggeliou

O αθλητισμός τον συντροφεύει από την ηλικία των 4 ετών. Καταλυτικός παράγοντας η μητέρα του , αφού φρόντισε να τον μυήσει σε αυτόν με συνέπεια από τα πρώτα χρόνια της ζωής του η άθληση να αποτελεί τρόπο ζωής. Όσον αφορά την ποδηλασία, μπήκε εντελώς ξαφνικά στη ζωή του, σε ηλικία 12 ετών (1998) και ήδη από τις πρώτες βόλτες κατάλαβε πως υπήρχε το “μικρόβιο” μέσα του. Αγωνίστηκε από το 1998 εώς το 2013 σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας κυρίως αλλά και δρόμου. Ύστερα από παύση ορισμένων ετών λόγω σπουδών επέστρεψε στο άθλημα το 2012, συμμετείχε σε ερασιτεχνικούς αγώνες, λόγω περιορισμένου χρόνου, από το 2014 έως το 2016 με κάμποσες διακρίσεις. Το 2017 αποφάσισε να επιστρέψει επίσημα στους αγώνες στην κατηγορία Μάστερ Α όπου είχε πολλές διακρίσεις και από το 2018 έως και σήμερα αγωνίζεται στην κατηγορία Elite ή αλλιώς αντρών όπου έχει καταφέρει αρκετά καλά αποτελέσματα. Το πάθος του Κωνσταντίνου όμως δεν είναι οι αγώνες αλλά οι μεγάλες και δύσκολες διαδρομές σε όμορφα τοπία, πάντα με την συντροφιά των φίλων συμποδηλατών του, το “κάψιμο”, το ωραίο γεύμα μετά το ride και εννοείται τα γλυκά!